Novosti

Hyundai tim za WRC Rally Croatia

09.04.2021.

Jedna od najpoznatijih svjetskih utrka, WRC sve je bliže trećoj etapi koja će se po prvi put održati u Hrvatskoj, a sada su poznati i vozači koji će sjesti za volan moćnog Hyundaija i20 WRC Coupea. Hrvatskim cestama najkraće vrijeme vožnje probat će postići: Irci Craig Breen i Paul Nagle, belgijski dvojac Thierry Neuville i Martijn Wydaeghe te prvaci trase u Estoniji Ott Tänak i Martin Järveoja.
Naš irski tim, Craig i Paul, ima zajednički cilj:”Ozbiljni smo što se tiče našeg posla, ali usput znamo uživati u njemu – to je savršena kombinacija”, rekao je Craig. Međutim, imaju različite pristupe što se tiče pripreme za događaj: Paul ima ritual tehničkih provjera, dok Craig smatra da mu sreću donosi stavljanje opreme točno određenim redom.
Belgijanac Thierry započeo je svoju avanturu u Hyundai Motorsportu 2021., dok je njegov suvozač Martijn poznat u grupi od 2016. kada se pridružio u sklopu Hyundai Motorsport programa razvoja vozača. Iako je njihova suradnja među novijima, već je rezultirala s dva naslova momčadi.
Ott i Martin pridružili su se obitelji Hyundai Motorsport 2020. godine i uživali su u uspješnoj prvoj sezoni s timom, završivši na postolju čak 4 puta u 7 utrka, uključujući pobjedu na domaćem terenu, Rallyju u Estoniji. Estonski dvojac sebe opisuje kao “vrijednog” (Ott) i “odlučnog” (Martin), a njihova radna etika urodila je uspješnim partnerstvom.

Dezinfekcija vozila u 45 minuta

13.07.2020.

Naši specijalni uređaji u potpunosti uklanjaju viruse i bakterije iz vašeg vozila i napdaju ih tamo gdje su najopasniji – u klimatskom uređaju vašeg vozila. Više

OBAVIJEST COVID-19

27.03.2020.

OBAVIJEST KUPCIMA I KORISNICIMA USLUGA ! Više

Vaša sigurnost - naša misija

26.03.2020.

VAŠA SIGURNOST – NAŠA MISIJA
Više

Hyundai je brand godine !

22.02.2019.

Hyundai je ponovno pobijedio na Red Dot dodjeli nagrada i osvojio Red Dot: Brand godine 2018., dodavši još jedno priznanje za kreativna i inovativna dizajnerska rješenja na već pet prethodno primljenih priznanja za komunikacijski dizajn 2018. godine.

Red Dot nagrada jedna je od najcjenjenijih međunarodnih dizajnerskih natjecanja na svijetu, a Red Dot: Brand godine dodjeljuje se brandu koji je došao do inovativnog i kreativnog dizajna na visokoj razini. Ove su godine briljirala inovativna Hyundai rješenja i kvaliteta dizajna, te stručnost upravljanja robnom markom.

Više