Automobil Lončar

Automobil Lončar d.o.o. trgovačko je društvo prodajno servisne djelatnosti osnovano 1991.g., koje je nastalo na temeljima šest desetljeća bogate obiteljske tradicije Auto-servisa Lončar.
Godine 1992.g. Automobil Lončar postaje ovlašteni Peugeot partner za Varaždinsku županiju, te svojim kontinuiranim dobrim radom i uspjehom 2006.g. postaje i ovlašteni Hyundai partner za Varaždinsku županiju.

Prodajno servisni centar Hyundai posluje na adresi Zagrebačka 90 u Varaždinu te nudi svojim kupcima kompletnu uslugu prodaje novih Hyundai vozila, rabljenih vozila svih marki te mogućnost zamjene staro za novo.

Glede prodaje novih vozila u Varaždinskoj županiji, Automobil Lončar d.o.o. je sa markom Hyundai postigao uspjeh od 8,4% tržišnog udjela sa čime zauzimamo 5 mjesto u prodaji novih vozila u našoj županiji.

Pomnim odabirom okupili smo stručan tim mehaničara, električara , servisnih savjetnika i prodavača sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa markom Hyundai, ekipu istinskih entuzijasta koji imaju odgovor i rješenje za sva Vaša pitanja.

Naš ovlašteni Hyundai servis na istoj adresi nudi originalne rezervne dijelove i originalnu dodatnu opremu za Hyundai vozila, servisiranje vozila u garantnom i van garantnog roka, uslugu vlastite limarije i lakirnice, optiku, montažu i balansiranje guma, ručno pranje vozila te besplatnu procjenu Vašeg rabljenog vozila.

Stručnost našeg kadra, kako u prodajnom tako i u servisnom osoblju, pokazuje stalnu želju za napretkom, a sve u cilju zadovoljstva naših stranaka.

Kako bi Vas uvjerili u kvalitetu naše usluge pozivamo Vas da nas posjetite u Varaždinu u Zagrebačkoj ulici 90, gdje će Vam naše prodajno osoblje u potpunosti prezentirati Vama interesantan model vozila, predložiti najpovoljnije načine financiranja i osigurati Vam probnu vožnju u našim atraktivnim Hyundai modelima.

Cjelokupnost naše ponude zadovoljit će Vaše potrebe te se veselimo Vašem dolasku.

Hyundai ekipa Automobila Lončar